WERKWIJZE

HOE GAAN WIJ TE WERK?

Mocht je onder behandeling willen gaan bij The Skin Effect is meestal de eerste behandeling een consult/intakegesprek. Dit is afhankelijk van de aandoening of gekozen behandeling. Dit is een oriënterend gesprek met een van onze specialisten. In dit gesprek wordt jouw aandoening/behandeling in kaart gebracht, krijg je uitleg over de verloop van de behandeling en kijken wij of jij reële verwachtingen hebt. Wij streven ernaar om jou zo een effectief en kort mogelijke behandeling voor te schrijven, want hoe sneller jij uitbehandeld bent, hoe sneller jij met een glimlach vertrekt. Ook wordt de voor- en nazorg en prijs besproken. Mocht jij akkoord gaan, dan stellen we een behandelplan op. Mocht je een behandeling met de laser hebben maken we een paar testshots, zodat we kunnen zien hoe de huid hierop reageert. Iedereen kan anders reageren op een behandeling.

Heb jij besloten om je te laten behandelen bij The Skin Effect dan ga je automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden. Deze voorwaarden zijn terug te vinden op onze website of door hier te klikken.

Uitzonderingen: Behandelingen waar geen consult voor nodig zijn zullen gelijk plaats vinden. Het is vaak ook mogelijk om na het consult de behandeling gelijk uit te voeren.

BEHANDELING

Heb je er voor gekozen om bij ons onder behandeling te gaan dan vragen wij altijd schriftelijk toestemming (Informed Consent). Hierin wordt weergeven dat jij ons en de behandelaar jou goed heeft geïnformeerd en dat je akkoord gaat met de behandeling. Mocht er iets veranderen met betrekking tot jouw gezondheid voor of tijdens de behandeling meld dit dan altijd bij de specialist. Dit kan invloed hebben op jouw behandelplan. In het behandelplan wordt weergeven wat we gaan behandelen, welke behandeling we gaan toepassen, hoeveel behandelingen we gaan uitvoeren en de prijs van de behandeling. Voor en na de behandeling worden er altijd foto’s gemaakt. Deze foto’s zijn bedoelt voor in jouw dossier. Zo kunnen wij jouw voortgang in kaart brengen.

ANNULEREN / WIJZIGEN AFSPRAAK

Afspraken moeten minimaal 48 uur van te voren worden verplaatst of geannuleerd via e-mail (info@theskineffect.nl). Indien de afspraak niet wordt nagekomen of te laat wordt verplaatst of geannuleerd zijn wij genoodzaakt 50% van de behandelprijs in rekening te brengen.

Heb je een voucher via een andere partij gekocht bijvoorbeeld GROUPON of SOCIAL DEAL en kom jij niet opdagen op jouw afspraak. Dan is The Skin Effect genoodzaakt de voucher te verzilveren. Heb je een pakket van meerdere behandelingen dan ben je er 1 kwijt.

BETALING

De betaling vindt altijd plaats na de behandeling. Dit kan via pin of contant. Contant kan alleen gepast. Neem je een pakket af wordt dit in een keer betaald. Een pakket levert je meer voordeel op dan elke behandeling apart te betalen. Standaard krijg je 20% korting op een pakket.