the skin effect Rotterdam

Permanente make-up

Voor de één is permanente make-up ook wel PMU genoemd de manier om er elke dag ‘goed’ uit te zien en voor een ander is het de manier om cosmetische imperfecties te verbergen. Wat jouw reden ook is The Skin Effect Rotterdam vervult jouw wensen. Zo ga je altijd verzorgt de deur uit.

Bij The Skin Effect Rotterdam zetten wij alleen PMU dat bij jouw gezicht past. Dus 1 op 1 kopiëren van een foto doen wij dan ook niet. Heb jij wensen waar wij niet achter staan dan zetten wij de PMU niet.

Semi-permanente make-up gaat gemiddeld 1,5 tot 5 jaar mee. Echter verschilt dit per gebied, wenkbrauwen vervagen eerder dan bijvoorbeeld eyeliner en/of lippigmentatie. Het is dus niet definitief blijvend zoals een tatoeage.

The Skin Effect Rotterdam heeft een geruime keuze uit verschillende hoogwaardige pigmenten, zodat er altijd een kleur bijzit voor jouw wenkbrauwen, eyeliner en/of lippen.

Semi-permanente make-up is geschikt voor ieder huidtype. Houd er rekening mee dat er altijd 2 behandelingen nodig zijn, het zetten van de PMU en de nabehandeling (touch-up) na 6-8 weken. Bij lip enlightment (donker naar licht) zijn er 3 behandelingen nodig.

Bij The Skin Effect Rotterdam houden wij ons altijd aan de Europese en Nederlandse wetgeving. Daarom voldoen al onze pigmenten aan de reach ’22 wetgeving. Vanzelfsprekend werken wij tijdens de behandeling uiterst hygiënisch en volgens de laatste GGD norm. Een permanente make-up behandeling kan als niet prettig ervaren worden of zelfs pijnlijk. Verdoving is vaak gewenst. Wij mogen van de GGD geen eigen verdoving meer aanbrengen. Zo kunnen wij een heftige allergisch reactie voorkomen. Zelf verkregen verdoving via de huisarts mogen wij wel aanbrengen.


Permanente make-up


Tel: 010 322 07 93

di – vrij 11:00 – 18:00
za 12:00 – 17:00

Boek nu je afspraak

Gratis consult voor nieuwe klanten

Wordt jij ook een nieuwe klant? Dan bieden wij jou graag een gratis consult aan van €25,- euro. Plan nu je afspraak in via onderstaande button of neem telefonisch contact met ons op via 010 322 07 29. Het inplannen van een gratis consult kan alleen telefonisch.

TARIEVEN PERMANENTE MAKE-

TARIEVEN PERMANENTE MAKE-UP

Wenkbrauwen

29500Per behandeling

Lippen

29500Per behandeling

Infralash

17500Per behandeling

Eyeliner boven

20000Per behandeling

HEB JE VRAGEN OVER DE BEHANDELING?

NEEM DAN CONTACT MET ONS OP