Project Description

Permanente make-up Silabrows

Silabrows specialist op het gebied van permanente make-up

Silabrows is gevestigd in de salon van The Skin Effect en maakt geen deel uit van The Skin Effect. Ben je geïnteresseerd in PMU dan kun je contact op nemen met Silabrows via e-mail info@silabrows.nl en/of telefonisch 06 40 43 79 55. Voor meer informatie kun je terecht op www.silabrows.nl. Openingstijden wijken af. Ook gelden de algemene voorwaarden van Silabrows op alles wat je boekt via Silabrows. Deze zijn terug te vinden op www.silabrows.nl.

Sila medewerker van Silabrows is een gepassioneerde permanente make-up artiest die met passie en zorgzaamheid haar vak uitoefent. Lijkt het jou ook fijn om elke dag wakker te worden met die perfecte wenkbrauwen, mooie lippen en/of eyeliner, wacht dan niet. Kom jij vaak te laat , omdat je make-up nog niet goed zit? Wij hebben de oplossing! Wil jij dit ook? En ben je benieuwd naar het werk wat Sila levert? Kijk dan op dé INSTAGRAM van Silabrows en zie de vele tevreden klanten die jou al voor zijn gegaan.

SEMI-PERMANENTE MAKE-UP

Semi-permanente make-up gaat gemiddeld 1,5 – 2 jaar mee. Het is niet definitief blijvend zoals een tatoeage. Silabrows heeft een geruime keuze uit verschillende pigmenten, zodat er altijd een kleur bijzit voor jouw wenkbrauwen en/of lippen. semi-permanente make-up is geschikt voor ieder huidtype. Houd er rekening mee dat er altijd 2 behandelingen nodig zijn, het zetten van de PMU en de nabehandeling (touch-up).

BEHANDELINGEN

  • Ombré powder brows
  • Blush lips (gekleurde lippen)
  • Henna brows (epileren en verven)
  • Lash lift (wimpers krullen)
  • Lip enlightment treatment (donker naar licht)
  • Lipliner
  • Schoonheidsvlek
  • Faux freckels (sproetjes)
  • Fine line tattoo

OMBRÉ POWDER BROWS

Ombré powder brows is de nieuwste trend op het gebied van permanente make up voor wenkbrauwen. Bij Ombré powder brows wordt de aanzet van de wenkbrauwen lichter ingeschaduwd met naar de punten toe donkerder waardoor het een mooie overloop heeft maar ook heel zacht en natuurlijk oogt. Met deze techniek van permanente make-up voor wenkbrauwen wordt op een heel subtiele wijze gepigmenteerd met een PMU apparaat waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauw poeder hebt ingekleurd. Alleen is het resultaat semi-permanent. Dat houdt in dat je na gemiddeld 1,5 jaar je wenkbrauwen een opfris behandeling moet geven om langer te genieten van perfecte wenkbrauwen.

permanente make-up aalsmeer

BLUSH LIPS

Bij lippigmentatie worden de lippen gepigmenteerd door middel van een permanent make-up apparaat. Met een ultrafijne naald brengen wij het pigment aan in de huid van de lippen.

Met permanente make-up voor lippen kunnen je lippen er op elk moment van de dag verzorgd uit zien. Zijn je lippen asymmetrische en wil je graag een mooie vorm, dat is mogelijk. Maar ook kun je smalle lippen optisch gezien net iets voller laten lijken. En ook bleke lippen kunnen we weer een frisse kleur geven.

INFRALASH (eyeliner)

Dit is de meest natuurlijke vorm van een pmu eyeliner en wordt infralash genoemd. Een infralash eyeliner wordt toegepast in de wimperrand van de ogen. De dikte is in overleg. Het idee achter een infralash is optische diepte aan de ogen en het voller lijken van je wimpers. Deze behandeling is ideaal voor mensen die niet veel make-up dragen en een natuurlijke look willen.Eyeliner heeft het voordeel dat het nooit echt weg zal gaan.

AFSPRAAK MAKEN

Een afspraak met Silabrows kun je maken via haar website www.silabrows.nl of telefonisch 06 40 43 79 55. Mocht je er niet uitkomen kun je altijd The Skin Effect bellen en zorgen wij ervoor dat je terug wordt gebeld.

The Skin Effect is niet verantwoordelijk voor de prijzen die Silabrows hanteert. De onderstaande prijzen voor een behandeling kunnen afwijken. Voor het maken van een afspraak dien je altijd contact op te nemen met Silabrows. The Skin Effect en Silabrows zijn niet verantwoordelijk voor foutieve of eventuele prijs wijzigingen.

Behandeling Per behandeling
Henna brows €25
Lash lift €45
Brow threading €15
Faux freckles €230
Lip enlightment treatment €399
Lipliner €250
Blushlips €350
Ombré powder brows €325
Infralash boven & onder €300
Infralash boven €200
Fine line tattoo Op aanvraag
Intake €25

The Skin Effect is niet verantwoordelijk voor de prijzen die Silabrows hanteert. De onderstaande prijzen voor een behandeling kunnen afwijken. Voor het maken van een afspraak dien je altijd contact op te nemen met Silabrows. The Skin Effect en Silabrows zijn niet verantwoordelijk voor foutieve of eventuele prijs wijzigingen.

Behandeling  Prijs
Touch-up 6/8 weken Gratis
Touch-up 6/8 weken (te laat) €75
Touch-up brows binnen 1 jaar €125
Touch-up brows binnen 1,5 jaar €175
Touch-up brows binnen 2 jaar €225
Touch-up blushlips binnen 2 jaar €275

Vind Silabrows op INSTAGRAM