Project Description

HAARUITVAL

BEHANDELING

Heb je last van een kale plekken, dunner wordend haar of haaruitval. Een veel voorkomend geval bij mannen, maar ook vrouwen kunnen last krijgen van haaruitval. The Skin effect biedt de oplossing. Door middel van microneedling en een hair solution worden de haarfollikels gestimuleerd. Dit zorgt ervoor dat de nieuwe haren dikker en steviger terug groeien. Dit is van belanglang, zodat de haren niet opnieuw loslaten. Met een dermapen (microneedling) maken we minuscule kanaaltjes in de hoofdhuid, waardoor de hair solution beter door de huid kan worden opgenomen. De dermapen stimuleert tevens de doorbloeding, dit resulteert in een gezondere hoofdhuid en het aanmaken van collageen. In combinatie met de hair solution zorgt dit ervoor dat en minder haaruitval plaats vindt of dat er zelfs nieuw haar terug groeit.

  • Microneedling (beter opnemen van hair solution en doorbloeding)
  • Hair solution (voeding voor het haar)
  • Geschikt voor mannen en vrouwen

Welke indicaties kunnen behandeld worden?

Zolang de haaruitval niet komt door het gebruik van medicatie en er nog haarfollikels aanwezig zijn is het goed mogelijk om behandeld te worden. Zijn er geen haarfollikels meer aanwezig is dit niet het geval. Wil je alsnog behandeld worden kun je kijken naar een andere oplossing bijvoorbeeld haartransplantatie.

(Alopecia medische term haaruitval)

  • Kaalheid bij vrouwen en kinderen (genetisch Alopecia Areata)
  • Mannelijke kaalheid (Alopecia Androgenetica)

Gemiddeld zijn er voor mannen 6 en vrouwen 8 behandelingen nodig om effectief resultaat te zien. Daarom raden wij het altijd aan om deze behandeling in kuurverband te volgen. Een behandeling vindt plaats om de 1-2 weken. Na deze kuur is het verstandig om het resultaat te onderhouden of zelfs te verbeteren.

Wij raden aan om elke 6-8 weken een behandeling te ondergaan of na 6-8 maanden een kuur te volgen. Zo blijf je genieten van het resultaat.

Om de behandeling te stimuleren adviseren wij thuis een stimulerende shampoo of lotion te gebruiken. Vraag hierna bij jouw apotheek of huisarts.

MEER INFORMATIE

> CORONA MAATREGELEN

Plan nu jouw afspraak in

Neem contact op

TARIEVEN

De betaling vindt altijd plaats na de behandeling. Dit kan via pin of contant. Contant kan alleen gepast.

Behandeling Per behandeling  
     
Klein gebied €80  
Groot gebied €105  

De betaling vindt altijd plaats na de 1e behandeling. Dit kan via pin of contant.

20% korting op een pakket van 6 behandelingen

Behandeling korting 20%
     
Klein gebied €480 384
Groot gebied €630  504
0%
KORTING

Verwen jezelf met onze speciale actie!

Nu 20% korting op een behandelpakket haaruitval van 6 behandelingen.