DEFINITIEVE LASERONTHARING


Definitieve laserontharing

Scheren, harsen of epileren niemand zit erop te wachten. Hoewel lichaamsbeharing een duidelijke functie heeft, zijn we er vaak niet blij mee. Met definitieve laserontharing los je dat op: het is de permanente oplossing voor ongewenst haargroei! Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor definitieve laserontharing. Wat de reden ook is, bij huidkliniek The Skin Effect Rotterdam geven wij je graag eerlijk advies.

De Fiber Diode 3in1 Laser reageert op pigment (melanine). Hoe meer pigment hoe effectiever de laser reageert. De behandelkop geeft een energiestraal af wat geabsorbeerd wordt door het melanine in het haar. De absorptie gaat gepaard met een warmte ontwikkeling van ongeveer 70 graden. Deze warmte ontwikkeling dringt door tot aan het haarzakje. Het haarzakje wordt hierdoor uitgeschakeld, mits in de juiste groeifase. Waardoor er geen haar meer terug kan groeien.

Geen enkele laser kan garant staan voor een 100% vermindering van haar. Gemiddeld is er een vermindering van 80-90% van het haar. De overgebleven haren zijn meestal fijn, dun en bijna niet zichtbaar.

Gemiddeld zijn er 8-10 behandelingen nodig om van je haar af te komen. Dit is een indicatie de daadwerkelijke benodigde behandelingen kunnen altijd meer of minder zijn. Dit wordt per behandeling bekeken. Uit onderzoek is gebleken dat deze ontharingsmethode zorgt voor ongeveer 80-90% haarreductie.


Behandeling duur:

30 tot 120 minuten
afhankelijk van de zones


Tel: 085 – 060 03 29

di-vrij 11:00-18:00
za 12:00-17:00

Adres……, Rotterdam

Tel: 085 – 060 03 29

di-vrij 11:00-18:00

za 12:00-17:00

Visserstraat 4, Aalsmeer

ACTIE – Definitieve laserontharing alle zones nu 80 euro

* Niet in combinatie met andere acties

*Goedkopere zones blijven de zelfde prijs

Definitieve laserontharing

Scheren, harsen of epileren niemand zit erop te wachten. Hoewel lichaamsbeharing een duidelijke functie heeft, zijn we er vaak niet blij mee. Met definitieve laserontharing los je dat op: het is de permanente oplossing voor ongewenst haargroei! Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor definitieve laserontharing. Wat de reden ook is, bij huidkliniek The Skin Effect geven wij je graag eerlijk advies. Definitieve laserontharing door middel van de Fiber Diode 3in1 Laser is de manier om van je ongewenste haargroei, ingegroeide haartjes en/of rode bultjes af te komen. Gemiddeld zijn er 8-10 behandelingen nodig om van je haar af te komen. Dit is een indicatie de daadwerkelijke benodigde behandelingen kunnen altijd meer of minder zijn. Dit wordt per behandeling bekeken. Uit onderzoek is gebleken dat de ontharingsmethode zorgt voor ongeveer 80-90% haarreductie.

“Donker haar of licht? Dun of dik haar? Bovenlip, onderarm, bikinilijn of gezicht? Geen probleem! Dankzij laser ontharen blijft ongewenste haargroei weg!”

ACTIE – Definitieve laserontharing alle zones nu 80 euro

* Niet in combinatie met andere acties

*Goedkopere zones blijven de zelfde prijs

Tussen Laser of IPL zit een enorm verschil. Bij IPL wordt er gebruik gemaakt van flitslicht en bij de laser met laserlicht. Hierbij worden alleen de haarzakjes verzwakt. Een behandeling met IPL lijkt vaak aantrekkelijker dan laseren, omdat dit een stuk goedkoper is. Bij IPL is het risico groter dat de haartjes uiteindelijk weer terug groeien. Dit is bij laser ontharen niet het geval. De huid zal glad en zacht blijven en het resultaat is permanent. Bij huidkliniek The Skin Effect maken wij gebruik van een 3in1 laser, zowel Alexandriet (755nm), Diode (808nm) en ND-YAG laser (1064nm). Hierdoor kunnen wij elk huidtype behandelen. Onze laser is ook geschikt voor de donkere huid.

Waarom voor onze diode laser kiezen in plaats van IPL.

 • Minder behandelingen en beter resultaat
 • Definitief van je haar af
 • kortere behandeltijd

Tijdens dit consult wordt de behandeling duidelijk uitgelegd. Tevens wordt er gekeken of er reële verwachtingen zijn en wordt er naar de huid gekeken. Na dit gesprek wordt er een behandelplan opgesteld en krijg je de kans om al jou vragen te stellen. Het is in de meeste gevallen mogelijk om na het consult direct in behandeling te treden. Geef dit aan als je dat wil.

Voor een vrijblijvend consult rekenen wij €25,-. Dit wordt verrekend met de 1e behandeling als je in behandeling treed. Niet in combinatie met andere acties.

Een vrijblijvend consult houd in dat je na het intakegesprek niet verplicht bent in behandeling te treden.

Zelf ontharen

Vanaf 6 weken voorafgaand aan de behandeling mag je de haren op het te behandelen gebied niet meer harsen, epileren, verwijderen met epilady en/of bleken.

Scheren

Het te behandelen gebied dient 1 dag van te voren te zijn geschoren. Is het te behandelen gebied niet geschoren. Dan brengen we €50,- in rekening of kunnen we de behandeling niet volledig afronden (scheren kost tijd). Je betaald dan nog steeds de volledige prijs van de behandeling + €50,- voor het scheren.

Waarom mag ik niet harsen of epileren?

Je verwijdert dan de haren die de warmte naar de haarwortel moeten geleiden. Hierdoor is een effectieve behandeling niet meer mogelijk. Je mag de haren wel scheren of knippen. Dit mag je zo vaak doen als je wilt tot 1 dag voor aanvang van iedere behandeling. Je mag dus tijdens de gehele behandelperiode niet aan de haren trekken, epileren en/of harsen.

Zon en/of zonnebank gebruik

 • 4 Weken voordat je begint met laser ontharingsbehandelingen tot 4 weken na de laatste behandeling dien je de zon en zonnebank gebruik te vermijden.
 • Tijdens deze hele periode dien je dagelijks een zonnebrandcrème op het behandelde gebied aan te
  brengen. Minimaal factor 30.
 • Tijdens deze periode dien je het gebruik van zelfbruiningsproducten en/of spray-tan te vermijden.

Waarom moet ik zon/zonnebank vermijden?

Een huid die is gebruind door de zon of zonnebank bevat veel pigment. De energie van de laser wordt geabsorbeerd door het pigment van de haar maar ook door het pigment
van de huid als deze gekleurd is door de zon of zonnebank. Hierdoor kunnen er pigmentverschuivingen optreden. LASER werkt tevens effectiever bij een bleke huid, omdat het contrast tussen de huid (licht) en het haar (donker) dan groter is.

Instructies op de dag van de behandeling

 • Vertrek op tijd! De cliënt dient 10 minuten voor aanvang van de afspraak aanwezig te zijn. Kom je te laat dan is er een mogelijkheid dat de behandeling niet volledig afgerond kan worden. Je dient dan nog steeds de volledige prijs van de behandeling te betalen.
 • Het te behandelen gebied moet worden vrijgehouden van make-up, deodorant, crème of andere cosmetica.
 • In verband met de hoge mate van licht absorptie adviseren wij om geen donkere, maar lichte (witte) ondergoed te dragen.
 • Om eventuele schuring op het behandelde gebied te voorkomen adviseren wij om makkelijk zittende kleding te dragen.
 • Nagellak moet verwijderd worden bij het laseren van de vingers en tenen.
 • Kinderen worden niet toegestaan in de behandelkamer, mocht u toch kinderen meenemen gaat de behandeling niet door en betaald u 50% van de behandeling tot een maximum van €75,- om de kosten te dekken.
 • Let op uw eigendommen. Wij zijn niet aansprakelijk voor gestolen/verloren goederen.

Vooraf aan de behandeling wordt je huid grondig gereinigd. Wanneer de huid gereinigd is zal de behandeling van start gaan. Voordat er daadwerkelijk kan worden gelaserd zal er een contactgel op de zones worden aangebracht. Deze gel geleid de laser en verkoeld de huid. Wat de behandeling vele malen aangenamer maakt dan andere laserapparatuur die geen contactgel gebruiken. Tijdens de behandeling kan je een lichte pijn voelen. Dit trekt direct na het laseren weg. Vaak word er beweerd dat laseren geheel pijnloos is. Dit verschilt per zone en per persoon.

Gemiddeld zijn er 8-10 behandelingen nodig om haar vrij te zijn. (reductie van 80-90%) Dit is een indicatie. De daadwerkelijke benodigde behandelingen kunnen altijd meer of minder zijn. Dit wordt per behandeling bekeken. Hoeveel behandelingen er daadwerkelijk nodig zijn is afhankelijk van haarkleur, huidskleur en dikte van het haar. Een behandeling vind plaats tussen de 6-8 weken.

Wij adviseren om 1x in de 2 jaar een onderhoudsbehandeling te ondergaan.

Op al onze behandelingen/diensten zijn de algemene voorwaarden van The Skin Effect van toepassing. Deze voorwaarden zijn altijd leidend. Ongeacht ‘andere’ vermeldingen op de website.

Instructies na de behandeling

 • De eerste uren na de behandeling de huid zoveel mogelijk ontzien en behandel het onthaarde gebied de eerste dagen voorzichtig. Je kunt de huid koelen met koude kompressen. Plaats deze nooit direct tegen de huid. Wikkel de koude kompressen altijd in een handdoek. Dit gaat het eventuele branderige gevoel tegen.
 • Wanneer de oksels zijn behandeld adviseren wij om de eerste dagen geen deodorant te gebruiken.
 • Wij raden af om tot 72 uur na de behandeling te gaan zwemmen, sporten en gebruik te maken van whirlpool en/of sauna. Je mag wel douchen, maar niet te heet. Het is belangrijk dat de huid tot rust komt.
 • Nooit krabben of wrijven op de behandelde huid, ook niet op de dagen volgend op de behandeling. Hierdoor kunnen er onnodig korstjes ontstaan, die op ten duur kunnen leiden tot pigmentverschuivingen.
 • Drink veel water. Dit helpt het lymfesysteem om de vernietigde haarfollikels op te ruimen.
 • Gebruik de eerste 72 uur na de behandeling geen huidverzorgingsproducten op de behandelde plek.
  Het is mogelijk dat er na de behandeling complicaties ontstaan. Deze verdwijnen na enkele uren tot een dag. De volgende complicaties kunnen optreden na de behandeling:
 • Roodheid en zwelling rond de haarfollikel na de behandeling. Dit verdwijnt vanzelf.
 • Blaarvorming, of een lichte verbranding van de opperhuid. Dit is zeer ongebruikelijk.
 • Hergroei of verandering van donker haar in donshaar.
  Indien je vermoedt dat er een complicatie is opgetreden of bij vragen over de nazorg adviseren wij jou om contact op te nemen met The Skin Effect.
  Instructies voor de periode tussen de behandelingen
 • Niet in de zon, onder de zonnebank, spray-tan en gebruik geen zelfbruiningsproducten. De huid moet zoveel mogelijk de natuurlijke kleur behouden, zodat het risico op (tijdelijke) pigmentverschuivingen wordt beperkt en de behandeling steeds onder gelijkwaardige condities uitgevoerd kan worden.
 • Geef veranderingen betreft medicijngebruik, zwangerschap, zongedrag en/of gebruik van zelfbruiningsproducten voor elke behandeling door aan de specialist.
 • Trek of pluk niet aan de haartjes, deze vallen vanzelf uit. Bij het ontharen van de benen kan de huid na de behandeling gaan jeuken.
 • Nieuwe haargroei mag worden afgeschoren en/of geknipt. Je mag de gehele behandelperiode niet harsen, epileren of een Epilady gebruiken.
 • Hartziekten
 • Epilepsie
 • Pacemaker
 • Zwangerschap
 • Borstvoeding
 • Zeer zware acne
 • Hiv positief
 • Hepatitis
 • Kanker
 • Actieve Herpes
 • Warmte allergie (geen zonneallergie)
 • Auto immuunziekte
 • Bestraling in de afgelopen 14 dagen
 • Fillers / botox in de afgelopen 14 dagen
 • Bloeddrukproblemen

PLAN EEN CONSULT OF AFSPRAAK

TARIEVEN DEFINITIEVE LASERONTHARING

De betaling vindt altijd plaats na de behandeling. Dit kan via pin of contant. Contant kan alleen gepast.

Behandeling Per behandeling
Jukbeenderen €50
Wangen €60
Kin €50
Bovenlip €50
Wenkbrauwen €50
Bakkebaarden €50
Baard €80
Gehele gelaat €105

Voor een vrijblijvend consult rekenen wij €25,-. Dit wordt verrekend met de 1e behandeling als je in behandeling treed. Niet in combinatie met andere acties.

De betaling vindt altijd plaats na de behandeling. Dit kan via pin of contant. Contant kan alleen gepast.

Behandeling Per behandeling
Nek €70
Hals €70
Onder- of bovenarmen €100
Gehele armen €175
Boven- of onderrug €100
Gehele rug €180
Borst €100
Buik €100
Borst en buik €175
Oksels €70
Tepels €50
Buikstreep €50
Schouders €100

Voor een vrijblijvend consult rekenen wij €25,-. Dit wordt verrekend met de 1e behandeling als je in behandeling treed. Niet in combinatie met andere acties.

De betaling vindt altijd plaats na de behandeling. Dit kan via pin of contant. Contant kan alleen gepast.

Behandeling Per behandeling
Bikinilijn €80
Schaamstreek €95
Bilnaad €50
Billen €100
Onder- of bovenbenen €140
Gehele benen €230
Voeten €50

Voor een vrijblijvend consult rekenen wij €25,-. Dit wordt verrekend met de 1e behandeling als je in behandeling treed. Niet in combinatie met andere acties.

De betaling vindt altijd plaats na de 1e behandeling. Dit kan via pin of contant.

20% korting op een pakket van 6 behandelingen

Behandeling Pakket
Jukbeenderen €300     €240
Wangen €360     €288
Kin €300     €240
Bovenlip €300     €240
Wenkbrauwen €300     €240
Bakkebaarden €300     €240
Baard €480     €384
Gehele gelaat €630     €504

Voor een vrijblijvend consult rekenen wij €25,-. Dit wordt verrekend met de 1e behandeling als je in behandeling treed. Niet in combinatie met andere acties.

De betaling vindt altijd plaats na de 1e behandeling. Dit kan via pin of contant.

20% korting op een pakket van 6 behandelingen

Behandeling Pakket
Nek €420     €336
Hals €420     €336
Onder- of bovenarmen €600     €480
Gehele armen €1050    €840
Boven- of onderrug €600     €480
Gehele rug €1080   €864
Borst €600     €480
Buik €600     €480
Borst en buik €1050    €840
Oksels €420     €336
Tepels €300     €240
Buikstreep €300     €240
Schouders €600     €480

Voor een vrijblijvend consult rekenen wij €25,-. Dit wordt verrekend met de 1e behandeling als je in behandeling treed. Niet in combinatie met andere acties.

De betaling vindt altijd plaats na de 1e behandeling. Dit kan via pin of contant.

20% korting op een pakket van 6 behandelingen

Behandeling Pakket
Bikinilijn €480     €384
Gehele schaamstreek €570     €456
Bilnaad €300     €240
Billen €600     €480
Onder- of bovenbenen €840     €672
Gehele benen €1380   €1104
Voeten €300     €240

Voor een vrijblijvend consult rekenen wij €25,-. Dit wordt verrekend met de 1e behandeling als je in behandeling treed. Niet in combinatie met andere acties.

De betaling vindt altijd plaats na de 1e behandeling. Dit kan via pin of contant.

20% korting op een pakket van 6 behandelingen

Behandeling Pakket
Jukbeenderen €300     €240
Wangen €360     €288
Kin €360     €240
Bovenlip €360     €240
Wenkbrauwen €360     €240
Bakkebaarden €360     €240
Baard €480     €384
Gehele gelaat €630     €504

De betaling vindt altijd plaats na de 1e behandeling. Dit kan via pin of contant.

20% korting op een pakket van 6 behandelingen

Behandeling Pakket
Nek €420     €336
Hals €420     €336
Onder- of bovenarmen €600     €480
Gehele armen €1050    €840
Boven- of onderrug €600     €480
Gehele rug €1080   €864
Borst €600     €480
Buik €600     €480
Borst en buik €1050    €840
Oksels €420     €336
Tepels €300     €240
Buikstreep €300     €240
Schouders €600     €480

De betaling vindt altijd plaats na de 1e behandeling. Dit kan via pin of contant.

20% korting op een pakket van 6 behandelingen

Behandeling Pakket
Bikinilijn €480     €384
Gehele schaamstreek €570     €456
Bilnaad €300     €240
Billen €600     €480
Onder- of bovenbenen €840     €672
Gehele benen €1380   €1104
Voeten €300     €240

 

NEEM CONTACT OP

  HEB JE VRAGEN OVER DE BEHANDELING?

  NEEM DAN CONTACT MET ONS OP