Project Description

LASER ONTHARING

DEFINITIEVE LASER ONTHAREN IS DÉ OPLOSSING

Scheren, harsen of epileren – Niemand zit erop te wachten. Hoewel lichaamsbeharing een duidelijke functie heeft, zijn we er vaak niet blij mee. Met laser ontharen los je dat op: het is de definitieve oplossing voor ongewenst haargroei! Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor laser ontharen. Wat de reden ook is, bij The Skin Effect geven wij je graag eerlijk advies.

Een mooie gladde huid zonder overmatig haargroei? Laat ongewenst haar weg laseren bij The Skin Effect! Definitief ontharen door middel van Fiber Diode 3in1 Laser is de manier om van je ongewenste haargroei – ingegroeide haartjes – rode bultjes – lichaamshaar af te komen.

Wil je in Aalsmeer laser ontharen door professionals? En ben je opzoek naar een haarvrije huid voor altijd? Misschien is laser ontharing dan wel iets voor jou! Kom dan langs bij The Skin Effect in Aalsmeer.

LASER OF IPL

Tussen Laser of IPL zit een enorm verschil. Bij IPL wordt er gebruik gemaakt van flitslicht en bij de laser met laserlicht. Hierbij worden alleen de haarzakjes verzwakt. Een behandeling met IPL lijkt vaak aantrekkelijker dan laseren, omdat dit een stuk goedkoper is. Bij IPL is het risico groter dat de haartjes uiteindelijk weer terug groeien. Dit is bij laser ontharen niet het geval. De huid zal glad en zacht blijven en het resultaat is permanent. Bij The Skin Effect maken wij gebruik van een 3in1 laser, zowel Alexandriet (755nm), Diode (808nm) en ND-YAG laser (1064nm). Hierdoor kunnen wij elk huidtype behandelen.

“Donker haar of licht? Dun of dik haar? Bovenlip, onderarm, bikinilijn of gezicht? Geen probleem! Dankzij laser ontharen blijft ongewenste haargroei voor altijd weg!”


HOE WERKT DE LASER?

De laser reageert op pigment (melanine). Hoe meer pigment hoe effectiever de laser reageert. De behandelkop geeft een energiestraal af wat geabsorbeerd wordt door het melanine in het haar. De absorptie gaat gepaard met een warmte ontwikkeling van ongeveer 70 graden. Deze warmte ontwikkeling dringt door tot aan het haarzakje. Het haarzakje wordt hierdoor uitgeschakeld. Waardoor er geen haar meer terug kan groeien. Geen enkele laser kan garant staan voor een 100% vermindering van haar. Wel kunnen wij een reductie van 90% van de haargroei garanderen. De overgebleven haren zijn fijn, dun en bijna niet zichtbaar. Geen enkele laser kan een reductie van 100% garanderen ook al wordt vaak beweerd van wel.

Waarom er meerdere behandelingen nodig zijn. Niet alle haren bevinden zich in de zelfde groeifase. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de kleur, dichtheid, dikte en plaats van de haargroei. Er zijn gemiddeld 6-8 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat is bereikt. Een behandeling vindt plaats tussen de 6-8 weken.

BEHANDEL TRAJECT

Mocht jij je willen laten behandelen bij The Skin Effect, dan neem je altijd een traject van 6 behandelingen af. Mocht je na dit traject een extra behandeling nodig hebben is dit uiteraard mogelijk. Ben jij elders onder behandeling geweest en wil je dit voorzetten bij The Skin Effect dan heten wij je van harte welkom.

Met onze voordelige prijzen is laser ontharen bij The Skin Effect zeer aantrekkelijk. Wij werken uitsluitend met de nieuwste apparatuur op het gebied van laser ontharen. Om zo het beste en snelste resultaat te bieden.

LASER ONTHAREN IS OOK VOOR MANNEN

Laser ontharen is niet alleen geschikt voor vrouwen, maar ook voor mannen. Steeds meer mannen vinden het prettig om haarloos door het leven te gaan. Een veel voorkomende reden zijn ingegroeide haren, ontstekingen en/of scheerbultjes. Laser ontharen is een goede oplossing om hier verlost van te zijn. Behandelingen die veelal door mannen gedaan worden zijn het permanent ontharen van de borst, buik, billen, liezen en oksels. Geen zin meer om je baardlijn (contouren) elke dag bij te werken? Steeds meer mannen laten deze laseren voor een permanent strak resultaat.

Definitieve laserontharing Aalsmeer

VOOR DE BEHANDELING

Vermijd 4 weken voor de behandeling de zon, zonnebank en gebruik geen zelfbruiner. Ook tijdens je behandeltraject dien je dit te vermijden. Niet meer harsen en/of epileren tot 4 weken voor je behandeling en tijdens je behandeltraject. Doe je dit wel dan heeft de behandeling geen effect. Scheren mag uiteraard wel. Je dient 1 dag voor de behandeling de zone te scheren. Heb je dit niet gedaan kunnen wij je helaas niet behandelen. Ook raden we het gebruik van make-up, dagcrème, zonnebrand en/of bodylotion af op de dag van de laserbehandeling. De chemische stoffen kunnen door de warmte in de huid anders worden opgenomen.

NA DE BEHANDELING

Vermijd het warm douchen, sauna, zwemmen, sporten en baden gedurende de eerste 48 uur na de behandeling. Pas de dag na de behandeling (24 uur) de huid reinigen met een cleanser en een verzorgende hydraterende crème aanbrengen op de behandelde huid. Het aanbrengen van make-up kan ook pas na 24 uur. Voorkom ook zoveel mogelijk fel zonlicht tijdens je behandeltraject. Lukt dit niet, gebruik dan bij voorkeur een zonnebescherming met een hoge UV beschermingsfactor. Wij raden factor 50 aan.


“Ongewenste haargroei is voor veel mensen een groot probleem, scheren en harsen is een tijdelijke oplossing”


Plan nu je afspraak in

Neem contact op

TARIEVEN

De betaling vindt altijd plaats na de behandeling. Dit kan via pin of contant. Contant kan alleen gepast.

Behandeling Per behandeling
Jukbeenderen €40
Wangen €50
Kin €40
Bovenlip €40
Wenkbrauwen €40
Bakkebaarden €40
Baard €70
Gehele gelaat €95

De betaling vindt altijd plaats na de behandeling. Dit kan via pin of contant. Contant kan alleen gepast.

Behandeling Per behandeling
Nek €50
Hals €60
Onder- of bovenarmen €80
Gehele armen €120
Boven- of onderrug €80
Gehele rug €120
Borst €80
Buik €80
Borst en buik €120
Gehele rug €120
Oksels €60
Tepels €40
Buikstreep €50
Schouders €80

De betaling vindt altijd plaats na de behandeling. Dit kan via pin of contant. Contant kan alleen gepast.

Behandeling Per behandeling
Bikinilijn €50
Gehele schaamstreek €80
Bilnaad €50
Billen €80
Onder- of bovenbenen €95
Gehele benen €160
Voeten €50

TARIEVEN

De betaling vindt altijd plaats na de 1e behandeling. Dit kan via pin of contant.

20% korting op een pakket van 6 behandelingen

Behandeling Pakket  
Jukbeenderen €240     €192  
Wangen €300     €240  
Kin €240     €192  
Bovenlip €240     €192  
Wenkbrauwen €240     €192  
Bakkebaarden €240     €192  
Baard €420     €336  
Gehele gelaat €570     €456
De betaling vindt altijd plaats na de 1e behandeling. Dit kan via pin of contant.

20% korting op een pakket van 6 behandelingen

Behandeling Pakket
Nek €300     €240
Hals €360     €288
Onder- of bovenarmen €480     €384
Gehele armen €720     €576
Boven- of onderrug €480     €384
Gehele rug €720     €576
Borst €480     €384
Buik €480     €384
Borst en buik €720     €576
Gehele rug €720     €576
Oksels €360     €288
Tepels €240     €192
Buikstreep €300     €240
Schouders €480     €384
De betaling vindt altijd plaats na de 1e behandeling. Dit kan via pin of contant.

20% korting op een pakket van 6 behandelingen

Behandeling Pakket
Bikinilijn €300     €240
Gehele schaamstreek €480     €384
Bilnaad €300     €240
Billen €480     €384
Onder- of bovenbenen €570     €456
Gehele benen €960     €768
Voeten €300     €240
0
ZONES

Definitief laser ontharen bij The Skin Effect en je huid blijft voor altijd zijdezacht.

Nu tijdelijk 1 zone gratis – goedkoopste zone gratis – je kunt maar 1x gebruik maken van de actie