Project Description

COUPEROSE VERWIJDEREN

BEHANDELING

Heb je last van rode verkleuring op de huid? Lijkt het alsof je altijd aan het blozen bent? Mogelijk heb je couperose. Deze aandoening komt meestal voor in het gezicht of decolleté. Hierbij zijn een netwerk van rode adertjes zichtbaar. Helaas verdwijnen deze adertjes niet vanzelf. Wat veelal als storend ervaren wordt. Vooral wanneer ze zich in het gezicht bevinden. The Skin Effect heeft de oplossing. Bij ons kun je op een professionele manier je couperose laten verwijderen. Onze specialisten hebben veel ervaring op het gebied van deze huidaandoening. Laat je nu behandelen bij The Skin Effect. Onze specialisten staan voor je klaar.

WAT IS COUPEROSE?

Bij couperose spreken we over verwijde bloedvaatjes aan de oppervlakte van de huid. Wanneer deze vaatjes een netwerk vormen, dan spreken we van couperose. De verwijde vaatjes zijn meestal rood van kleur, maar een paarse of blauwe kleur komt ook voor. Couperose is een vaatafwijking die niet uit zichzelf verdwijnt. Dit betekent dat u vaak rode wangen heeft. Couperose kan ook op uw neus, voorhoofd, kin en decolleté voorkomen. Hoewel couperose een onschuldige huidziekte is, vinden veel mensen dit niet mooi. Een ander symptoom van couperose is een branderig gevoel bij uw rode huid.

HOE ONSTAAT COUPEROSE?

Couperose ontstaat doordat de oppervlakkige bloedvaatjes in uw huid slapper en wijder worden. De oorzaak hiervan is niet bekend. Het kan veroorzaakt worden door rosacea, een veel voorkomende ontstekingsreactie van de huid, maar dat is niet altijd het geval. Couperose is niet te voorkomen, maar u kunt het wel verminderen door de huid goed te hydrateren en door iedere dag een zonnebrandcrème te gebruiken. Ook het vermijden van grote temperatuurwisselingen zoals een warme sauna of extreme koude lucht heeft een positief effect op jouw huid. Mechanische beschadiging van de huid kan ook couperose verergeren. Denk bijvoorbeeld aan een operatie in jouw gezicht of een agressieve cosmetische behandeling.


Wel zijn er een aantal verschillende zaken die kunnen bijdragen aan het ontstaan van couperose:

  • Erfelijkheid
  • UV-licht
  • Huidtype: mensen met lichtere huidtypen hebben meer kans te hebben op couperose
  • Wisselende temperatuur

Van couperose afkomen is geen moeilijk proces. Wij maken gebruik van onze geavanceerde Pico laser. Na gemiddeld 1-3 behandelingen zijn grotendeels van alle adertjes verdwenen.

Plan nu jouw afspraak in

Neem contact op

TARIEVEN

De betaling vindt altijd plaats na de behandeling. Dit kan via pin of contant. Contant kan alleen gepast.

Behandeling Per behandeling  
     
Neus €55  
Wangen €65  
Neus + wangen  €90  
0%
KORTING

Verwen jezelf met onze speciale actie!

Nu 20% korting op verschillende behandeltrajecten bij The Skin Effect.