Project Description

CARBON LASER PEELING


CARBON LASER PEELING GEZICHTSVERJONGING / DIEPTE REINIGING

Heb je in het verleden te vaak (onbeschermd) in de zon gezeten of merk jij dat je fijne lijntjes begint te krijgen maar wil je niet onder het mes. De Carbon laser peeling is een van de effectiefste behandelingen voor huidverjonging en een diepe reiniging van de huid.

Wij voeren deze behandeling uit met de pico laser (nieuwste techniek), in plaats van de nog veel gebruikte traditionele Q-switched ND YAG-laser. Hierdoor is onze behandeling vele malen effectiever.

Een groot verschil met andere gezichtsbehandelingen is dat de Carbon laser peeling de bovenste huidlaag niet verdunt of beschadigt, maar juist sterker maakt. De behandeling geeft snel resultaat. Je huid vervelt niet, wel is een lichte uitslag mogelijk door overtollig talg dat naar boven geduwd en geneutraliseerd wordt. Door een combinatie van medische koolstof en lasertechnologie wordt een zuiveringsproces voor een dieptereiniging ingezet.

Wil jij je gezicht een boost geven? Zelfs na één behandeling kan je al verbluffend resultaat boeken.


“Wordt de mooiste versie van jezelf”


WAT DOET EEN CARBON PEELING?

 • Huidverjonging
 • Verminderen van rimpels en fijne lijnen
 • Verhogen van collageen productie
 • Verminderen van talgproductie
 • Littekens ouder dan 6 maanden
 • Grove poriën
 • Herstellen van de vette huid
 • Acne littekens

HOE GAAT DE BEHANDELING IN ZIJN WERK?

Vooraf aan de behandeling word je huid grondig gereinigd. Wanneer de huid gereinigd is zullen de meeste onzuiverheden verdwenen zijn. Daarna brengen we carbon aan een medische koolstof met veel vitamines en mineralen. De medische koolstof schieten we met de laser van de huid af. De laser zet de koolstof om in warmte, waardoor het verdampt. Door deze werking neemt het al het talg, dode huidcellen en onzuiverheden mee. Hierdoor ondergaat de huid een diepe reiniging.

Deze behandeling zorgt niet alleen voor een diepe reiniging van de huid, maar ook voor het stimuleren van de aanmaak van collageen en elastine. Door middel van de warmte die de Pico laser afgeeft wordt collageen aangemaakt. De warmte (energie) dringt door tot de diepere lagen van de dermis. Doordat de Carbon laser peeling van binnenuit werkt wordt zowel de opperhuid als bindweefsel vernieuwd. Fijne lijntjes zullen verdwijnen. De behandeling stimuleert de aanmaken van eigen collageen. Resultaat zul je dan ook pas zien na 6 weken.

Na het verdampen / weg schieten van de koolstof zal de huid nog een keer gereinigd worden en de laatste resten van het koolstofmasker worden verwijderd. De behandeling wordt afgesloten met het aanbrengen van een verzorgende SPF 50.

* Optioneel sluiten we de behandeling af met een voedend masker of anti-ageing masker.

NIET GESCHIKT

 • Hartziekten
 • Epilepsie
 • Pacemaker
 • Zwangerschap
 • Borstvoeding
 • Zeer zware acne
 • Hiv positief
 • Hepatitis
 • Kanker
 • Actieve Herpes
 • Warmte allergie (geen zonneallergie)
 • Auto immuunziekte
 • Bestraling in de afgelopen 14 dagen
 • Fillers / botox in de afgelopen 14 dagen
 • Bloeddrukproblemen
laser peeling Aalsmeer

FILLERS / BOTOX

Heb jij in de afgelopen 14 dagen fillers of botox laten zetten dan raden wij het sterk af een Carbon laser peeling te ondergaan. Dit kan de werking van de fillers of botox doen afnemen of verwijderen. Na 14 dagen kan de Carbon laser peeling geen schade meer aanrichten aan de botox en/of filler. Een filler of botox behandeling na een Carbon laser peeling kan na 24 uur. Wil jij het verouderingsproces van jouw gezicht nog meer tegen gaan? Combineer dan deze behandeling met botox en/of fillers.

Ben jij geïnteresseerd in botox en/of fillers neem dan een kijkje op de website van dokter Michiel en dokter Marie. Ook werkzaam in het pand van The Skin Effect.

CARBON LASER PEELING / MICRONEEDLING

Wil jij nog meer uit je behandelen halen combineer je Carbon laser peeling met een microneedling behandeling. Door de Carbon laser peeling te combineren met microneedling kan de medische koolstof (carbon) nog beter in de huidtrekken, waardoor er een nog beter resultaat behaald kan worden. Voor meer informatie over microneedling kijk je onder het kopje behandeling of klik hier.

Voor optimaal resultaat raden wij het aan een kuur te volgen. Een kuur bestaat uit 6 behandelingen en vindt plaats om de 2 a 3 weken

VOOR DE BEHANDELING

Vermijd 4 weken voor de behandeling de zon, zonnebank en gebruik geen zelf bruiner. Ook raden we het gebruik van make-up, dagcrème, zonnebrand en/of bodylotion af op de dag van de laserbehandeling. De chemische stoffen kunnen door de warmte in de huid anders worden opgenomen.

NA DE BEHANDELING

Vermijd het warm douchen, sauna, zwemmen, sporten en baden gedurende de eerste 48 uur na de behandeling. Pas de dag na de behandeling (24 uur) de huid reinigen met een cleanser en een verzorgende hydraterende crème aanbrengen op de behandelde huid. Voorkom ook zoveel mogelijk fel zonlicht tot 4 weken na de behandeling. Bij voorkeur een zonnebescherming crème met een hoge UV beschermingsfactor gebruiken. Wij raden factor 50 aan.

MEER INFORMATIE

> CORONA MAATREGELEN

> WAAROM WIJ DE PICO LASER GEBRUIKEN!

> WELKE HUIDTYPE HEB IK?

Plan nu jouw afspraak in

Neem contact op

TARIEVEN

De betaling vindt altijd plaats na de behandeling. Dit kan via pin of contant. Contant kan alleen gepast.

Behandeling Per behandeling 
Carbon laser peeling €85
+ voedend masker €105
+ anti-ageing masker €125

De betaling vindt altijd plaats na de behandeling. Dit kan via pin of contant. Contant kan alleen gepast.

Behandeling Per behandeling
Gehele gelaat €175

TARIEVEN

De betaling vindt altijd plaats na de 1e behandeling. Dit kan via pin of contant.

20% korting op een pakket van 6 behandelingen

Behandeling korting 20%
Carbon laser peeling €510 €408
+ voedend masker €630 €504
+ anti-ageing masker €750 €600

De betaling vindt altijd plaats na de 1e behandeling. Dit kan via pin of contant.

20% korting op een pakket van 6 behandelingen

Behandeling korting 20%  
       
Gehele gelaat €1050 €840  
0%
KORTING

Verwen jezelf met onze speciale actie!

Nu 20% korting op een behandelpakket carbon laser peeling van 6 behandelingen.