Tattoo – PMU verwijderen Rotterdam?

Tattoo – PMU verwijderen in Aalsmeer of omstreken? Stoort u zich al jaren aan een oude of lelijk gezette tattoo – PMU? Geen zorgen wij hebben daar de oplossing voor. Laat jouw tattoo – PMU veilig, snel en vrijwel pijnloos verwijderen bij The Skin Effect. Dit doen we met de allernieuwste picolaser!

Heeft je een tattoo – PMU waar je spijt van heeft of niet bij je past meer?

Laat je tatoeage verwijderen bij The Skin Effect 

  • Gratis intakegesprek
  • Snel en veilig
  • Bewezen resultaten
  • Gecertificeerde en ervaren laserspecialisten
  • Alle huidtypen en inktkleuren
  • Meest geavanceerde laser, Picolaser
The Skin Effect Tatoeage verwijderen Rotterdam

Tattoo – PMU weg laseren Aalsmeer – Hoe werk het?

Tattoo – PMU weg laseren Aalsmeer wordt gedaan door middel van een Picolaser. De laserstraal van de Picolaser zorgt ervoor dat in de picoseconde de kleurpigmenten van de Tattoo – PMU in microscopisch kleine deeltjes uiteenvallen. Vervolgens zal er tijdens het behandeling wit waas ‘white snow’ ontstaan. Dit zal na een aantal minuten verdwijnen.

Bij de Skin effect Aalsmeer worden zowel tijdens en na de laserbehandeling de huid gekoeld. Direct na het laseren is het resultaat nog niet zichtbaar maar na zes tot acht behandelingen bij een Tattoo en bij PMU is dat al na drie tot acht behandelingen. Dit heeft te maken met of het semi-permanent of permanent is gezet. Semi-permanente inkt is sneller te verwijderen.

The Skin Effect helpt jouw veilig en snel af van deze problemen.

Wil jij je tattoo – PMU verwijderen? Vrijwel pijnloos, veilig en snel laseren met de Picolaser