De PicoSecond laser is razendsnel, doordat de laser maakt gebruik van ‘picoseconden’ in plaats van ‘nanoseconden’(ND:Yag). Door het hoge vermogen geeft de  picosecond laser zeer snelle en effectieve behandelingen. Ook maakt de PicoSecond gebruik van een ultrakorte puls duur, waardoor er geen kans is op verbranding van de huid. De PicoSecond Laser is pijnloos en veilig in te zetten voor behandelingen bij zeer lichte tot zeer donkere huidtypes.

Behandelmogelijkheden met de PicoSecond Laser

  • Verwijderen van tatoeages en PMU
  • Verwijderen van epidermaal en dermaal pigment
  • Huidverbeteringsbehandelingen
  • Huidverjongingsbehandelingen
  • Behandelen van schimmelnagels

De PicoSecond Laser, met een prachtig design, heeft als enige Picolaser een drievoudige golflengte van 1064, 755 en 532 nanometer. Waardoor je alle kleuren van tattoo inkt en PMU pigmenten moeiteloos uit de huid kan verwijderen. De PicoSecond laser maakt gebruik van ‘picoseconden’ in plaats van ‘nanoseconden’. De ultrakorte pulsen zorgen voor vergruizing van de inktdeeltjes, zonder bijwerkingen of littekens. De PicoSecond laser verwijderd een tatoeage nog sneller dan een  traditionele ND:Yag Laser. Ook heeft de klant geen last van dagenlange roodheid en vervelling. Dit verhoogt het behandelcomfort en maakt de behandeling meer efficiënt!

the skin effect Aalsmeer

Wat kan de PicoSecond Laser nog meer?

Een PicoSecond Laser is niet alleen geschikt voor het verwijderen van tatoeages, maar geeft ook zeer mooie resultaten bij huidverjonging, grove poriën, pigmentvlekken en melasma, zoals een bijvoorbeeld een pigmentsnor.

Of een zogenaamde ‘Black Doll Treatment’, welke zorgt voor verkleining van de poriën, verbetering van acne littekens, verwijdering van dode huidcellen, stimulatie van collageen aanmaak, vermindering van rimpeltjes en maakt de huid gladder en strakker. Simpel gezegd zorgt de Laser voor een gecontroleerde huidschade, zowel door een oppervlakkige verdamping van de opperhuid, als de dieper gelegen huidlagen. En dat stimuleert allerlei processen in de huid, van een betere cel vernieuwing tot versnelde collageen aanmaak.

De behandelingsduur en het totaal aantal behandelingen is veel korter dan bij een traditionele Q-Switch YAG Laser. De resultaten zijn aanzienlijk beter, geen brandwonden en of littekens. Dit verkort de behandel- en hersteltijd aanzienlijk, met een snel en effectief resultaat als gevolg!