Microneedling behandeling Rotterdam

Last van huidverslapping? Beginnen de eerste tekenen van huidveroudering te verschijnen? Rimpels en fijne lijntjes of littekens op uw gezicht?

Wil je een stevig en frisse huid met een mooie gloed? Kom dan naar de beste kliniek van Rotterdam, The Skin Effect Rotterdam specialist op het gebied van huidproblematiek.

Waar is Microneedling behandeling voor bedoeld?

Wil je een Microneedling behandeling in Rotterdam die zeer geschikt is om meerdere huidproblemen te verhelpen?

Microneedling behandeling zijn effectief voor tal van indicaties waaronder:

  • Huidverjonging
  • Huidverbetering
  • Acne littekens
  • Zonbeschadiging
  • Pigmentstoornis
  • Huidverslapping
  • Grove poriën of -huidstructuur
  • Fijne lijntjes en rimpels
  • Terugtrekkende haargrens/ Haarverlies
  • Zwangerschapsstriemen en striae

Huidveroudering

microneedling Rotterdam
Microneedling Rotterdam

Hoe werkt microneedling?

Met Microneedling wordt door middel van hele kleine steriele naaldjes die vibrerend op de huid terecht komen zeer kleine openingen in de huid gemaakt. Hiermee wordt het natuurlijke herstelproces diep in de huid geactiveerd waardoor nieuw collageen en elatsine wordt aangemaakt.

Ook wordt tijdens de behandeling hyaluronzuur aangebracht op de huid, waardoor de dermapen de actieve ingrediënten diep in de huid doordringen.

De behandeling is pijnloos en veilig. Door microneedling gaat je huid sneller vernieuwen, waardoor littekens en pigmentvlekken zullen verdwijnen, ook fijne lijntjes en rimpels vervagen doordat de huid steviger wordt. Afhankelijk van de indicatie zijn er gemiddeld drie tot zes behandelingen nodig voor een goed resultaat.

Wat is Dermapen?

Dermapen is één van de populairste en nieuwste techniek op het gebied van microneedling. De dermapen is een apparaat waarmee wij microneedling behandeling uitvoeren. Vanwege de korte hersteltijd, superieure veiligheid en indrukwekkende behandelresultaten.

Microneedling met Carbon Laser Peeling voor uitzonderlijk prachtig resultaat

The Skin Effect Rotterdam biedt nu ook Microneedling behandeling met een Carbon Laser Peeling, waardoor je huid dieper wordt verzorgd, dode huidcellen en onzuiverheden gereinigd worden. Uw huid zal zuiver en strakker aanvoelen, het simuleert de huid waar het aan elasticiteit ontbreekt. Zowel de opperhuid als het bindweefsel worden vernieuwd, de huid wordt zichtbaar verstevigd en fijne lijntjes verminderen.

0%
KORTING

Maak een afspraak en ontvang 20% tot 30% korting op een behandelpakket