Carbon laser peeling in Rotterdam

De Carbon Laser Peeling laat je huid weer stralen.

De Carbon Laser Peeling is de behandeling voor een diepe reiniging en verbetering van de huid. Met Carbon Laser Peeling kunnen Grove poriën, acne en rimpels verwijderd worden.

Daarnaast is deze peeling ook geschikt voor het herstellen van de vette huid.

Wat doet Carbon Laser Peeling behandeling?

De Carbon Laser Peeling is één van de nieuwste technieken waarmee de bovenste huidlaag tot diep in de poriën wordt gepeeld. De carbon-peeling is een effectieve methode voor het verwijderen van rimpels, grove poriën, acne/littekens en het herstellen van een vette huid.

Wordt de mooiste versie van jezelf

Zowel de opperhuid als het bindweefsel wordt sneller vernieuwd, de huid verstevigd en fijne lijntjes verminderen. Carbon Laser peeling behandeling voor huidverjonging en

huidverbetering geeft een zichtbaar resultaat na één keer. Het is een veilig en pijnloze behandeling, wij voeren deze behandeling uit met de Pico-Laser, in plaats van de nog veel gebruikte traditionele Q-switched YAG-laser.

carbon laser peeling
carbon laser peeling rotterdam

Wat is Carbon Laser Peeling?

Carbon is een medisch koolstof met veel vitamines en mineralen. We laten het carbonmasker intrekken zodat de huid als deze stoffen goed opneemt. De PICO laser wordt ingezet om het koolstofmasker te verwijderen, door de laser zal de koolstof verdampen.

Tijdens dit proces worden onzuiverheden en dode huidcellen verwijderd.

Ons specialist brengt vervolgens nog een masker aan die aansluit op uw huidtype. Na de behandeling zal de huid met een heerlijke crème worden aangebracht.

Wat kan worden behandeld met de Carbon Laser Peeling?

De behandeling is een uiterst goede oplossing voor verschillende huidproblemen waaronder:

  • Huidverjonging
  • Huidverstrakking
  • Dieptereiniging
  • Acne
  • Littekens
  • Vette huid
  • Vermindering van rimpels, fijne lijnen en grove poriën
  • Vermindering van talgproductie

Stimulatie van collageen